Yunet
 

Društvo

Upis novih učenika u Gimnaziju i stručnu školu “Dositej Obradović” u ponedeljak i utorak

TV Cink • Redakcija TV Cink • 9. jul 2021. • 11:05 •

Upis novih učenika u Gimnaziju i stručnu školu “Dositej Obradović” u ponedeljak i utorak

U ponedeljak će početi upis novih učenika u Gimnaziju i stručnu školu “Dositej Obradović”. I ove godine učenicima su dostupni obrazovni profila iz tri područja – opšti smer gimnazije, saobraćaj i trgovina, ugostiteljstvo i turizam. Na srpskom nastavnom jeziku mesta će biti za 30 gimnazijalaca, 30 tehničara drumskog saobraćaja i po 15 kuvara i 15 poslastičara. Na mađarskom nastavnom jeziku obezbeđena su mesta za 30 vozača motornih vozila i 15 kuvara i 15 poslastičara.

Upis učenika u Gimnaziju i stručnu školu “Dositej Obradović” u prvom upisnom krugu vršiće se u ponedeljak 12. jula i utorak 13. jula u terminu od 8 do 15 časova u prostorijama škole.

Prilikom upisa potrebno je podneti uverenje o položenom završnom ispitu i originalno svedočanstvo o završenom osnovnom obrazovanju i vaspitanju, odnosno originalno svedočanstvo o završenoj osnovnoj školi (5, 6, 7 i 8. razred)  i lekarsko uverenje o ispunjavanju zdravstvenih uslova za obrazovni profil za koji se konkuriše (osim za upis u gimnaziju), ukoliko dom zdravlja nije dostavio u e-upravi.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad