Yunet
 

Društvo

Održana deseta redovna sednica SO Novi Kneževac

TV Cink • Redakcija TV Cink • 17. novembar 2021. • 13:55 •

Održana deseta redovna sednica SO Novi Kneževac

Na desetoj redovnoj sednici Skupštine opštine Novi Kneževac odbornici su jednoglasno usvojili svih dvanaest tačaka dnevnog reda. Šest tačaka dnevnog reda bilo je opredeljeno za društvo „Regionalna deponija Subotica“, pa su odbornici, između ostalog, usvojili Rešenje o davanju saglasnosti na odluku o raspodeli dobiti za 2020. godinu; Odluku o davanju saglasnosti na izveštaj nezavisnog revizora o reviziji finansijskih izveštaja za 2020. godinu i Rešenje o davanju saglasnosti na odluku o usvajanju izvežtaja o realizacii godišnjeg programa poslovanja za period od prvih čest meseci godine.

Odbornici su na današnjem zasedanju takođe usvojili i Rešenje o usvajanju izveštaja o izvršenju Odluke o budžetu opštine Novi Kneževac za period januar-septembar 2021. godine, o čemu je detaljnije govorila načelnica za budžet i finansije Selma Bećović.

U ostalim tačkama dnevnog reda odbornici su izglasali Rešenje o imenovanju članova Saveta za međunacionalne odnose; Rešenje o razrešenju i imenovanju člana Komisije za izradu godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta u opštini Novi Kneževac, kao i Rešenja o razrešenju i imenovanju članova Školskog odbora Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ i Osnovne muzičke škole Novi Kneževac.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad