Yunet
 

Poljoprivreda

Veliko interesovanje novokneževačkih poljoprivrednika na predavanju Poljoprivredne stručne službe i Razvojnog fonda Vojvodine

TV Cink • Radovan Nježić • 29. septembar 2021. • 14:48 •

Veliko interesovanje novokneževačkih poljoprivrednika na predavanju Poljoprivredne stručne službe i Razvojnog fonda Vojvodine

Predavanje za poljoprivrednike Poljoprivredne stručne službe iz Kikinde i Razvojnog fonda Vojvodine iz Novog Sada održano je u sali bibilioteke „Branislav Nušić“. Stručna lica iz Razvojnog fonda Vojvodine su poljoprivrednicima iz naše opštine prezentovali osam kredita za poljoprivredna gazdinstva i sedam za pravna lica i detaljno objasnili čitavu proceduru kreditnog konkurisanja.

Poljoprivredna stručna služba iz Kikinde je organizovala dva kraća predavanja na teme kontrole plodnosti tla i ambrozije, dva česta problema sa kojima se susreću poljoprivrednici i građanstvo. Predavači su ovom prilikom predstavili moguća rešenja nedoumica koje pojoprivrednici imaju po pitanju ovih problema.

Predavanje Poljoprivredne stručne službe i predstavljanje kreditnih linija Razvojnog fonda Vojvodine održano je u organizaciji novokneževačke lokalne samouprave.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena