Yunet
 

Sport

Mališani iz Novog Kneževca, Kanjiže i Sente pokazali tenisko umeće na turniru u Novom Kneževcu

TV Cink • Radovan Nježić • 5. oktobar 2021. • 12:32 •

Mališani iz Novog Kneževca, Kanjiže i Sente pokazali tenisko umeće na turniru u Novom Kneževcu

Teniski turnir za decu održan je proteklog vikenda u Novom Kneževcu u organizaciji teniskog kluba „Obilić“, uz podršku lokalne samouprave. Tridesetoro dece iz Novog Kneževca, Kanjiže i Sente se takmičilo u dve kategorije- mini tenisa koji se igra na manjem terenu i velikog tenisa. Pobednici turnira su Gomboš Agi Oršoja u kategoriji velikog tenisa i Aleksa Lečić u kategoriji mini tenisa.

Na turniru su učestvovala deca uzrasta do 14 godina. Svi takmičari dobili su na poklon majicu i zahvalnicu, dok su najbolji tj. finalisti dobili i pehare.

Ni predsednik teniskog kluba Jovan Jevtić nije skrivao zadovoljstvo što se jedan ovakav turnir ponovo organizovao u našem mestu, i što ove godine učestvuje dvostruko više dece u odnosu na prethodnu.

Prema rečima organizatora, teniski turnir za juniore organizovan je uz pokroviteljstvo opštine Novi Kneževac. Teniski klub „Obilić“ najavio je da će u budućnosti nastaviti sa organizacijom ovog turnira, te da će se truditi da turnir u budućnosti bude podignut na viši nivo.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad