Yunet
 

Sport

Fudbalski klub „Obilić“ spreman za nastavak sezone

TV Cink • Radovan Nježić • 8. februar 2022. • 11:34 •

Fudbalski klub „Obilić“ spreman za nastavak sezone

Fudbalski klub Obilić počeo je sa pripremama za nastavak takmičarske sezone u Područnoj ligi Subotica. Loši rezultati u prvom delu sezone sa svega šest osvojenih bodova i poslednjim mestom u ligi, naterali su upravu da izvrši promene, kako trenera tako i igračkog kadra. Kako je istakao predsednik fudbalskog kluba „Obilić“ Igor Erdeg osnovni plan i cilj pred kojem se nalazi klub jeste opstanak u ligi.

Novi trener Dragan Mijić je 30. januara obavio prozivku igrača i ubrzo nakon toga počeo sa treninzima. Prema rečima trenera Mijića, zbog duge zimske pauze igrači se trenutno nalaze u slabijoj fizičkoj kondicij, ali će treninzima i radom to biti popravljeno iz čega bi trebao da dođe dobar rezultat.

Finansijski klub je podržan od lokalne samouprave i ta saradnja dobro funkcioniše, jer su finansije jedan od ključnih preduslova za uspeh kluba, istakao je predsednik Erdeg. Područna liga Subotica  u kojoj se takmiči „Obilić“ broji šesnaest klubova, što znači da se pred našim klubom nalazi teška takmičarska borba do kraja sezone.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad