Yunet
 

Sport

Ekipa „Srna“ iz Kanjiže najbolja na turniru u malom fudbalu

TV Cink • Radovan Nježić • 21. jul 2022. • 13:32 •

Ekipa „Srna“ iz Kanjiže najbolja na turniru u malom fudbalu

Ekipa „Srna“ iz Kanjiže osvojila je prvo mesto na turniru u malom fudbalu koji je održan na terenu gimnazije i stručne škole „Dositej Obradović“ u Novom Kneževcu. Oni su u finalu bili bolji od ekipe „Zrno“ iz Ostojićeva, koju su pobedili na penale, nakon nerešenog ishoda u regularnom delu, rezultatom 3:2. Golman pobedničke ekipe Boško Krstić, koji je ujedno proglašen i za najboljeg golmana turnira, nije krio svoje zadovoljstvo osvojenim prvim mestom u Novom Kneževcu, i naglasio da su pored turnira u našem mestu, osvojili prvo mesto i na turnirama u Sanadu i Novom Miloševu.

Organizator čitavog turnira bio je fudbalski klub „Obilić“ koji se pobrinuo da se čitav turnir odigra u što boljoj atmosferi. Kako je istakao organizator Predrag Lajić, iako je po broju ekipa turnir manji nego prošle godine, gledaoci su imali prilike da vide mnogo kvalitetniji fudbal nego prethodnih godina, odnosno kvalitet je odneo prevagu nad kvantitetom.

Ukupni nagradni fond iznosio je 280 hiljada dinara, i to za prvo osvojeno mesto 200 hiljada, za drugo 50 hiljada i za treće 30 hiljada dinara. Pored seniorskih ekipa, učestvovalo je i tri ekipe pionira, od kojih je najbolja bila ekipa „Geo-panon“. Pinori su bili nagrađeni peharima i medaljama, dok su u revijalnom delu takmičenja nastupili najmlađi fudbaleri „Obilića“ koji su nagrađeni diplomama. Lokalna samouprava optšine Novi Kneževac podržala je finansijski ovo takmičenje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad