Yunet
 

Sport

Kompanija „Goodwill Pharm“ novi sponzor STK Čoka

TV Cink • Radovan Nježić • 7. septembar 2022. • 13:16 •

Kompanija „Goodwill Pharm“ novi sponzor STK Čoka

Stonoteniski klub Čoka potpisao je ugovor o sponzorstvu na tri godine sa farmaceutskom kompanijom „Goodwill Pharm“ iz Subotice. Kako je istakao Laslo Kormanjoš, koordinator struke u STK Čoka, ovaj novi ugovor o sponzorstvu finansijski će omogućiti da se stonitenis u Čoki vrati u sam vrh takmičenja, odnosno da se klub bori za titulu prvaka države.

STK Čoka ima dugu tradiciju, već šezdeset godina se takmiči i osvaja titule i medalje. Mnogo talentovanih igrača je izašlo iz ovog kluba, koji su ostvaraili zapažene karijere. Jedan od šampiona koje je iznedrila Čoka jeste i Biljana Golić, sada već bivša stonoteniserka, koja je pored domaćih titula i priznanja ostvarila i zapaženu međunarodnu karijeru.

Na svečanosti predstavljanja ugovora o sponzorstvu prisustvovao je i predsednik Skupštine AP Vojvodine Ištvan Pastor, koji je naglasio da stonoteniski klub Čoka pored svetle prošlosti i blistave sadašnjosti ima pred sobom i ambicioznu budućnost.

Od takmičarske sezone2022/2023 čokanski stoniteniski klub će poneti i novo ime - STK „Čoka Goodwil“ po svom novom generalnom sponzoru.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad