Yunet
 

Sport

Fudbalski savez Srbije donirao opremu novokneževačkim fudbalskim klubovima

TV Cink • Radovan Nježić • 13. septembar 2022. • 13:07 •

Fudbalski savez Srbije donirao opremu novokneževačkim fudbalskim klubovima

Fudbalski savez Srbije u saradnji sa Fudbalskim savezom Vojvodine dodelio je sportsku opremu klubovima koji se takmiče u međuopštinskoj Potiskoj ligi. Ukupno pet klubova sa teritorije naše opštine dobilo je novu garnituru dresova i prateće opreme kao i po pet lopti. Kako je istakao predsednik fudbalskog kluba „Slavija“ iz Banatskog Aranđelova Rade Gojković, ova donacija će pomoći klubu da u narednih nekoliko godina koje slede ne mora da brine o opremi za igrače.

Podela opreme je izvršena na stadionu FK „Obilića“ u Novom Kneževcu, gde su prisustvovali predstavnici klubova koji se takmiče u Potiskog ligi. Predsednik opštine Novi Kneževac dr Radovan Uverić je takođe prisustvovao ovom događaju, gde je ovog puta istakao da donacija FSS prepoznata kao finansijska pomoć klubovima, koji uprkos brojnim teškoćama i dalje postoje i takmiče se.

Na teritoriji opštine Novi Kneževac postoji šest fudbalskih klubova. „Graničar“ iz Đale, „Slavija“ iz Banatskog Aranđelova, „Tromeđa“ iz Majdana, „Hajduk“ iz Podlokanja i „Obilić“ iz Novog Kneževca se trenutno takmiče u međuopštinskoj Potiskoj fudbalskoj ligi, dok se „Jedinstvo“ iz Srpskog Krstura trenutno takmiči u Područnoj fudbalskoj ligi Subotica.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena