Yunet
 

Sport

Novinar Siniša Ružičić promovisao svoje knjige u Novom Kneževcu

TV Cink • Radovan Nježić • 6. februar 2023. • 12:18 •

Novinar Siniša Ružičić promovisao svoje knjige u Novom Kneževcu

Dugogodišnji novinar „Politike ekspres“ Siniša Ružičić promovisao je svoje knjige „Putnik bez prtljaga“, „Sportski koktel“, „Fudbal na nizbrdici“, „Svet u ogledalu“ u sali Narodne biblioteke u Novom Kneževcu. Novokneževčka publika imala je priliku da čuje zanimljive informacije sportskog i spoljnopolitičkog karaktera, koje autor prikupljao čitavog svog života i sabrao u ove četiri knjige. On je ovom prilikom izrazio zahvalnost novokneževačkoj publici što su bili pristuni da čuju šta on ima da kaže.

Oblast interesovanja Siniše Ružičića bio je sport, posebno fudbal, u kojem se okušao i kao igrač i kao trener mlađih selekcija, ali  i kao sportski novinar, urednik sportske rubrike „Politike ekspres“. Dve njegove knjige „Sportski koktel“ i „Fudbal na nizbrdici“ posvećene su temi sporta. On je u razgovoru istakao značaj sporta i obrazovanja za mlade generacije.

Pored sporta i spoljne politike, Siniša Ružičić je i strastveni ljubitelj šaha. Pored toga bio je i dugogodišnji ambasador mira. Dobitnik je Nagrade za životno delo Udruženja sportskih novinara Srbije.  Kako je autor najavio u pripremi je peta knjiga „Razgovori sa ambasadorima“ u kojoj će objaviti četrdesetčetiri razgovora sa amabasadorima koji su bili na službi u Beogradu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad