Yunet
 

Sport

Članovima Rvačkog kluba “Potisje” dodeljeno priznanje za najuspešnije sportiste opštine Kanjiža u 2022. godini

TV Cink • Redakcija TV Cink • 8. mart 2023. • 14:55 •

Članovima Rvačkog kluba “Potisje” dodeljeno priznanje za najuspešnije sportiste opštine Kanjiža u 2022. godini

Sportski savez opštine Kanjiža i ove godine dodelio je priznanja najuspešnijim sportistima i sportistkinjam, sportskim radnicima i klubovima iz ove opštine. Ove godine najviše priznanja otišlo je u ruke članovima Rvačkog kluba „Potisje“, koji dobio priznanje za najuspešniju sportsku organizaciju u opštini. Priznanje za najuspešniju sportistkinju otišlo je u ruke rvačici Ani Fabian, a Sabolč Lošonc iz istog kluba proglašen je za najuspešnijeg sportistu 2022. godine.

Pored priznanja za najuspešnijeg sportistu i sportistkinju godine , dodeljena su i priznanja za najuspešniju ekipu, koje je pripalo seniorskoj ekipi Ženskog fudbalskog kluba „TSC“, te priznanje za najuspešnijeg trenera koje je dodeljeno treneru Rvačkog kluba „Potisje“ Akošu Fabianu, koji je u prošloj godini imao zapažene rezultate u radu sa rvačicama.

Ove godine dodeljene su i specijalne nagrade u kategoriji neolimpijskog sporta i to članovima Plivačkog kluba „Kanjiža“- Žofiji Piliši i Adamu Muhiju. Priznanje su, takođe, dobili i najuspešniji junior i juniorka – David Berec i Oršolja Fabian; u muškoj i ženskoj konkureciji kadeta Daniel Ezveđ i Evelin Ujhelji, te pionir i pionirka Balaž Ujhelji i Oršolja Habi. Svi nagrađeni su članovi Rvačkog kluba „Potisje“ iz Kanjiže.

 

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena