Yunet
 

Turizam

Počelo je “Leto na Tisi”- organizatori pripremili raznovrstan program za sve uzraste

TV Cink • Redakcija TV Cink • 2. jul 2021. • 12:56 •

Počelo je “Leto na Tisi”- organizatori pripremili raznovrstan program za sve uzraste

Juče je počelo “Leto na Tisi” i trajaće sve do kraja avgusta. Reč je o manifestciji koja podrazumeva niz kulturnih, gurmanskih, sportskih i zabavnih događaja koji će biti namenjeni svim uzrastima i za svačiji ukus. Rukovodilac Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Dejan Mijatov navodi da je veliki broj sadržaja osmišljen s ciljem da se deci obogati letnji raspust.

Pored toga, najavljeni su i sadržaji, kao što su muzički koncerti i književne večeri, koji će biti zanimljivi starijoj publici. Već u nedelju 4. jula od 20 časova imaćemo priliku da u Sali Biblioteke prisustvujemo književnoj večeri naših sugrađanki Nade Rankov i Mande Vuković, a veče će upotpuniti koncert ženske vokalne grupe „Mironosice“ iz Subotice.

Pored tradicionalnih manifestacija kao što su Takmičenje u kuvanju riblje čorbe, Lagani Tiski spust i Đamus, održaće se i koncerti zabavne, narodne, tamburaške,duhovne, džez, pop i rok muzike. O tačnom mestu i vremenu održavanja organizator će blagovremeno obaveštavati putem društvenih mreža i plakata, a prisustvo svim događajima biće besplatno.

U nastavku možete pogledati program manifestacije:

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena