Yunet
 

Turizam

U toku su prijave takmičara za jubilarni pedeseti ĐAMUS

TV Cink • Redakcija TV Cink • 15. jul 2021. • 14:08 •

U toku su prijave takmičara za jubilarni pedeseti ĐAMUS

Povećan nagradni fond za takmičare, bogata tombola za sve učesnike i koncert „Garavog sokaka“ pripremili su organizatori  povodom održavanja jubilarnog pedesetog ĐAMUS-a. Prijave učesnika za takmičenje amatera pevača su u toku, a nagradni fond ove godine iznosi sto hiljada dinara, od čega je za najuspešnijeg takmičara namenjeno pedeset hiljada. Pevači će se nadmetati dve večeri, a čitav program odvijaće se u dvorištu Lovačkog doma u Đali.

Prema rečima organizatora, za pedeset godina, koliko se ova manifestacija održava, stekla je veliku popularnost među pevačima amaterima u okolini, a kako kaže, na neki način je zahvaljući ovoj manifestaciji i Đala postala prepoznatljiva.

Svi posetioci manifestacije učestvovaće u tomboli, za koju su organizatori pripremili vredne nagrade, a ulaz će se naplaćivati, i to hiljadu dinara za obe večeri programa, dok će pojedinačne ulaznice za prvo veče iznositi 400 dinara, odnosno 800 dinara za finalno veče. Manifestacija se održava povodom obeležavanja seoske slave, pod pokroviteljstvom opštine Novi Kneževac, Mesne zajednice Đala i Fudbalskog kluba „Graničar“ iz Đale.

Svi zainteresovani takmičari mogu da se prijave na sledeće brojeve telefona: 0230/86-140; 064/920-54-45; 064/086-60-93

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena