Yunet
 

Turizam

"Miholjski susreti sela" u Banatskom Aranđelovu okupili ekipe iz čitave opštine

TV Cink • Radovan Nježić • 26. oktobar 2021. • 12:33 •

U okviru programa Ministarstva za brigu o selu u Banatskom Aranđelovu održani su prvi put „Miholjski susreti sela“ opštine Novi Kneževac. Ovaj program ima za cilj pospešivanje društvenog razvoja u selu i negovanje tradicije, istakala je profesorka Zorica Vasiljević, član Nacionalnog tima za preporod sela Srbije.

Pored profesorke Zorice Vasiljević, prisutne građane su pozdravili i savetnik ministra za brigu o selu Risto Kostov i predsednica opštine Novi Kneževac Irena Slavković. Prema rečima predsednice opštine program „Miholjski susreti sela“ nastaviće da se organizuje u budućnosti i u drugim selima naše opštine.

Situacija sa pandemijom nije bila prepreka građanima da se na stadionu fudbalskog kluba „Slavija“ u Banatskom Aranđelovu okupe u većem broju, uz poštovanje epidemioloških mera. Kulturno-umetnička društva „Banat“ i „Tisađenđe“ iz Novog Kneževca su priredili bogat kulturno-umetnički program, dok su u „Igrama bez granica“ učestvovale ekipe iz novokneževčkih sela. Svim učesnicima su na kraju programa dodeljene nagrade i priznanja.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena