Yunet
 

Turizam

Kulturna zona priprema prvi “Zimski bazar” u Novom Kneževcu

TV Cink • Redakcija TV Cink • 9. novembar 2021. • 14:08 •

Kulturna zona priprema prvi “Zimski bazar” u Novom Kneževcu

Kako bi hladne zimske dane koji su nam sve bliži malo utoplili i učinili lepšim, Kulturna zona će poslednje subote u novembru organizovati prvi „Zimski bazar“ u Novom Kneževcu. Tako će, po uzoru na tradicionalne zimske i novogodišnje bazare koji se održavaju u gradovima u zemlji i inostranstvu, ovdašnji kreativci imati priliku da svoje radove izlože i ponude sugrađanima.

Posetioci bazara će, pored toga što će moći da se počaste domaćim poslasticama i rukotvorinama, imati priliku i da prisustvuju projekciji kratkog filma kog su tokom letnjeg raspusta osmislili i snimili novokneževački tinejdžeri na filmskoj radionici.

Kako je rekla sagovornica trenutno ima petnaest prijava, te je još jednom pozvala svi zainteresovane koji žele svoje radove da izlože na Zimskom bazaru da se do 14. novembra prijave porukom na fejsbuk stranici Kulturne zone. Kako je istakla sagovornica, pozvani su svi kreativci koji svoje radove žele da izlože, kao i oni koje se bave ručnim radom, izradom odeće, suvenira, ukrasnih predmeta i raznih poslastica.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena