Yunet
 

Turizam

Priznanjem "Turistički Tiski cvet" nagrađeni najuspešniji u turizmu u Kanjiži

TV Cink • Redakcija TV Cink • 3. mart 2022. • 14:31 •

Priznanjem

Najuspešnije manifestacije, hoteli, restorani kao i privatnici i pojedinci u turističkoj delatnosti nagrađeni su priznanjem „Turistički Tiski cvet“ za 2021. godinu koje dodeljuje Destinacija menadžment organizacija Kanjiža. Među nagrađenima našao se i Garni hotel „Art“ koji ove godine obeležava jubilej – desetogodišnjicu postojanja.

Nagrađenima su priznanje uručili predsednik DMO Kanjiža Robert Koza i član opštinskog veča zadušen za turizam Žombor Ujvari. On je ovom prilikom najavio nova ulaganja u turizam, što se prvenstveno odnosi na povećanje kapaciteta kampa pored Tise, a takođe se osvrnuo i na proteklu godinu koju je obeležila pandemija, ali se u turizmu ipak video pomak.

Priznanja za 2021. godinu dobile su manifestacije Festival vetrenjača, Lovački festival, Međunarodna kajakaška regata; restoran „Bekavar“, garni hotel „Art“ i kamp „Tiski cvet“. Priznanje je dodeljeno i za  edukativnu maketu Dunava u Totovom selu, vlasniku turističkog brodića „Tisin tango“ Čabi Šarnjaiu i marketinška kampanja „Helo Kanjiža“. Kao iznenađenje, posebna nagrada za dugogodišnji rad u promociji manifestacionog turizma kanjiške opštine dodeljena je Karolju Puškašu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI KNEŽEVAC Vreme
Fejsbuk

Budi human - Helena