Yunet
 

Društvo

U toku radovi u SC “Jezero”

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 14. januar 2022. •

U toku radovi u SC “Jezero”

Nakon što je prošla zima iskorišćena za rekonstrukciju zatvorenih bazena, ove je započeta sanacija i adaptacija same hale SC “Jezero”. Direktor Dejan Pudar ističe da će obiman posao koji je u toku biti završen do polovine februara.

https://youtu.be/DjY–wHaoEs

-Skinuli smo lamperiju sa zidova koja je stara četrdeset godina, a i ne zadovoljava protivpožarne uslove. Nakon što je lamperija ukonjena zidovi su omalterisani i sada je u toku krečenje. Isti posao radi se i u hodinicima u kojima je bila lamperija. U toku je i adaptacija teretane gde je takođe uklonjena lamperija, a nakon što sve bude gotovo u ovoj prostoriji postavićemo potpuno novu opremu za vežbanje. Osim pomentog radi se i na sistemu grejanja i hlađenja hale i to je nastavak projekta započetog 2019. godine – rekao je Dejan Pudar.

Za teretanu su nabavljene potpuno nove sprave i naš sagovornik tvrdi da će ona biti jedna od najmodernijih u okruženju. U radove će biti uloženo tri miliona dinara obezbeđenih iz gradskog budžeta.

Važna je i činjenica da će hala nakon dugo godina moći da se koristi i leti. Naime kada je izgrađen ovaj prostor imao je sistem hlađenja i grejanja, ali je on s godinama prestao da funkcioniše.

Osim u objektu SC “Jezero” radiće se i u sali “Partizan”. U ovom prostoru u planu je zamena elektro instalacija

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena