Yunet
 

Društvo

Opšte udruženje preduzetnika Kikinde obeležilo slavu

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 19. januar 2022. •

Opšte udruženje preduzetnika Kikinde obeležilo slavu

Svečano je bilo danas u prostorijama Opšteg udruženja preduzetnika Kikinda. Crkvenim obredom i rezanjem slavskog kolača, u prisustvu članova i gostiju, ovo udruženje obeležilo je svoju slavu Bogojavljenje. Kum slave bio je dugogodišnji kikindski preduzetnik, vlasnik radnje “Papirko” Svetislav Miladinov.

Slavu obeležavamo već 15 godina, ali je prošle godine obeležavanje izostalo zbog kovida. Drago mi je da Udruženje postoji i radi i da smo na okupu. Kad god su problemi, tražimo jedni od drugih pomoć– ukazuje Siniša Pašić, predsednik OUP Kikinda.

Da ovo udruženje koje broji više od 80 preduzetnika ima podršku lokalne samouprave, konstatovao je predsednik gradske skupštine Mladen Bogdan- od podrške organizovanju Sajma preduzetnika preko učešća na različitim manifestacijama pa do mera poput smanjenja cena zakupnine lokala u cilju olakšavanja poslovanja tokom kovid krize.

Slava je lepa prilika da porazgovaramo o saradnji i članovima poželimo uspešnu 2022. godinu, sa puno zdravlja i uspeha. Nijedna grana privrede u proteklom periodu nije bila pošteđena uticaja kovid krize. Održavali smo sastanke sa preduzetnicima i izlazili im u susret. Dobra odluka bila je i da se zakupnina bašta ne naplaćuju tokom zimskog perioda. Na našu podršku mogu da računaju i ubuduće.– izjavio je Bogdan.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena