Yunet
 

Društvo

Godine su samo broj

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 13. mart 2023. •

Godine su samo broj

Devedesetpetogodišnja Dobrila Ivanović Čabrić, pobednica serijala „Nikad nije kasno” je svetao i inspirativan primer da su godine samo broj i da nisu prepreka za ostvarivanje snova i ciljeva. Njena autobiografija „Na putu ka stotoj” koja je predstavljena u Udženju penzionera otkriva njenu neverovatnu životnu priču protaknu i srećom i tugom i govori nam da nikad nije kasno.

Devedesetpetogodišnja Dobrila Ivanović Čabrić je svakako neko ko nam pokazuje da godine nisu prepreka za ostvarivanje snova i ciljeva. Pobednica i najstarija učesnica serijala „Nikad nije kasno” oduševila je publiku svojim neverovatnim talentom za pevanje i pokazala da nikada ne treba odustati od svojih snova. Međutim, Dobrilina priča nije samo o pevanju i pobedi na televizijskom šou programu. U svojoj autobiografiji „Na putu ka stotoj” predstavljenoj u Udruženju penzionera ona nam otkriva svoju životnu priču, isprepletanu srećom i tugom i neiscrpnoj snazi čovekove volje i duha.

Njena životna priča nas podseća da život može biti težak, ali da se uz istrajnost, volju i pozitivan stav, može prevazići svaka prepreka. Dobrila, koju još zovu i „super baka” nam pokazuje da nikada nije kasno da se ostvari nešto veliko i da svako može biti inspiracija drugima, bez obzira na godine i životne okolnosti.

Stoga, neka priča Dobrile Ivanović Čabrić bude podstrek svima nama da sledimo svoje snove, bez obzira na godine, i da živimo život u skladu sa svojim željama i ambicijama.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena