Yunet
 

Društvo

„Banatski bajkeri” u poseti korisnicima „Naše kuće”

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 29. decembar 2023. •

„Banatski bajkeri” u poseti korisnicima „Naše kuće”

„Banatski bajkeri” iz Kikinde ulepšali su korisnicima „Naše kuće” novogodišnje praznike. Na svojim moćnim motorima, prerušeni u kostime Deda Mraza posetili su ih i odneli im dugoočekivane paketiće.

Praznična atmosfera vlada celim gradom, a najviše joj se obradovala „Naša kuća”. Kako bi upotpunili novogodišnje praznike korisnicima „Naše kuće” „Banatski bajkeri” odneli su im paketiće, prerušeni u kostime Deda Mraza, na svojim moćnim motorima.

-Došli smo zato što njih nema ko da obilazi i onda smo rešili da ove godine dođemo tu. Pre smo išli u škole, vrtiće, ove godine smo bili u Banatskoj Topoli jer i oni kažu da su zaboravljeni, pa smo išli da ih posetimo. Mnogo nam je drago što možemo svuda da stignemo, jer svako od nas ima svoje obaveze. Pripremili smo lepe i bogate paketiće, imamo puno naših sponzora, rekao je Ferenc Tamaš.

Ovo je prvi put da„Banatski bajkeri” posećuju „Našu kuću”, a želja je da se pretvori u tradiciju. Cilj događaja je ispunjen – osobe sa posebnim potrebama ove godine raduju se zimskoj čaroliji koja je za sve nas jednaka.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena