Yunet
 

Društvo

Počinje ,,Nedelja žena” u Kulturnom centru

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 1. mart 2024. •

Počinje ,,Nedelja žena” u Kulturnom centru

U znaku osnaživanja i slavljenja žena, Kulturni centar Kikinda petu godinu zaredom organizuje program ,,Nedelja žena”, posvećen svim pripadnicama lepšeg pola. Ovaj jedinstveni program, koji će se odvijati tokom cele naredne nedelje, obiluje raznovrsnim aktivnostima i sadržajima sa ciljem da odaju počast ženama svih uzrasta i interesovanja.

– „ Eto mali jubilej, pet godina. Mi smo se i ove godine potrudili da napravimo lep program za naše sugrađane. Krećemo prvog dana u ponedeljak, 4. mara otvaranje izložbe ,,Čarolija mašte” Ljiljane Bogosavljev, u utorak nam dolazi prof. doktor Spomenka Mujović koja ima 81 godinu koja će nam pričati o zdravlju. Dan kasnije gostuje nam pozorište iz Banatskog Karađorđeva sa predstavom ,,Čorba od kanarinca”. U četvrtak prepodne imaćemo radionicu, dolaze nam predškolci iz vrtića ,,Poletarac” a popodne za sve ljubitelje dobre knjige, dolazi nam Jelena Bačić Alimpić“, priča nam zamenica direktora KCK-a Tanja Nožica.

U subotu će se održati likovna kolonija u kojoj će učestvovati više od dvadeset slikarki i to iz Starog i Novog Bečeja, Zrenjanina, Karađorđeva, Velikog Sela, Mokrina i Kikinde.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena