Yunet
 

Hronika

Teška saobraćajna nesreća između Bašaida i Novog Bečeja

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 16. decembar 2022. •

Teška saobraćajna nesreća između Bašaida i Novog Bečeja

Hronika . Kikinda na webuTEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA IZMEĐU BAŠAIDA I NOVOG BEČEJA: Poginuo muškarac, šestorica povređenoOn 16 decembra, 2022 by Miroslava Obadić

Lj. M. (62) iz Bašaida , poginuo je jutros, nešto pre 7 časova, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu između Novog Bečeja i Bašaida. Nesreća se dogodila kada je kombi putarac u kojem su se pored stradalog nalazila još šestorica radnika, sleteo sa puta. Oni su zbrinuti u kikindskoj Opštoj bolnici, a dvojica su sa teškim telesnim povredama odmah transpotrovana u novosadski Klinički centar Vojvodine.

U trenutku nesreće, u kombiju su se nalazila ukupno sedmorica radnika. Na lice mesta stigla je policija i troje kola hitne pomoći. Šestorica povređenih radnika prevezena su u Opštu bolnicu u Kikindi.

-Primili smo šestoricu povređenih, svima je ukazana adekvatna medicinska pomoć. Trojica su primljena na inicijalno lečenje, imaju teške telesne povrede, a od njih su dvojica odmah transportovana u novosadski Klinički centar na dalje lečenje. Jedan ima teške povrede grudnog koša i kičmenog stuba, dok je drugi zadobio teže povrede glave. Za trećeg pacijenta sa teškim povredama još čekamo rezultate skenera, ima prelome noge, potkolenice. Ostala trojica povređenih radnika zbrinuti su, dijagnostikovane su im lakše telesne povrede i oni će biti pušteni na kućno lečenje-rekli su za TV Kikinda u Opštoj bolnici u Kikindi.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće mokar i blatnjav kolovoz zbog kiše koja je jutros padala, usled čega je kombi proklizao, sleteo sa puta i prevrnuo se.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena