Yunet
 

Kultura

„Osvajači” osvojili Kikindu

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 9. mart 2023. •

„Osvajači” osvojili Kikindu

Kragujevačka hard rok grupa Osvajači” održala je sjajan koncert u Kikindi povodom Dana žena. Kikinđani su imali priliku da uživaju u njihovim najvećim hitovima kao što su “S kim čekaš dan”, “Da te milujem”, “Maska”, “Gde da pobegnem” i mnogi drugi. Uz sugrađane, dvočasovni koncert je privukao i meštane iz okolnih sela za koje su predstavnici lokalne samouprave i Turističke organizacije obezbedili besplatan autobuski prevoz do hale Jezero.

Osmog marta, Kikinda je bila domaćin koncerta grupe Osvajači. Ovo je bio prvi put da popularni rok sastav nastupa u našem gradu, u okviru nove koncertne sezone. Njihov nastup je bio energičan i pun pozitivne atmosfere, te je publika bila oduševljena izvedbama legendarnih hitova.

Koncert su tradicionalno organizovali Turistička organizacija grada i lokalna samouprava, sa ciljem da se ovaj dan obeži na poseban način, te da se sugrađankama i njihovim jačim polovinama pruži prilika da uživaju u izuzetnom dvočasovnom muzičkom programu. Kao i prethodne godine, za meštane okolnih sela bio je obezbeđen besplatan autobuski prevoz.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad