Yunet
 

Kultura

Neša Bridžis: Komedija koja leči strah

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 16. mart 2023. •

Neša Bridžis: Komedija koja leči strah

Najpoznatiji stendap komičar Neša Bridžis održao je nezaboravnu predstavu pod nazivom “Šifra F40.01” na sceni kikindskog Narodnog pozorišta. Ova predstava je bila pravi hit kod publike, koja je uživala u Bridžisovim duhovitim opaskama i vicevima. Jedna od tema kojom se Bridžis bavio u svom nastupu bila je i strah, koji nas može gurati napred ali i blokirati ako se predugo zadrži u nama.

Komičar Neša Bridžis je poznat po svom jedinstvenom stilu komedije koji se bazira na sarkazmu, ironiji i osvrtima na aktuelna društvena pitanja. Njegova predstava “Šifra F40.01” koja je prethodne večeri održana u Narodnom pozorištu je bila prava poslastica za publiku koja je imala priliku da se nasmeje do suza uz njegove duhovite opaske.

On je istakao da nas strah može gurati napred i motivisati da se suočimo sa izazovima i preprekama koje život donosi. Međutim, ukoliko se predugo zadrži u nama, strah može postati blokada i sprečiti nas da ostvarimo svoje ciljeve i snove. S obzirom na to da ne nastupa prvi put u Kikindi, sugrađani su ga očekali uz osmeh i aplauze.

Bridžis je naglasio da je važno da naučimo da se suočavamo sa strahom i da ga prevazilazimo, jer samo na taj način možemo rasti i razvijati se kao osobe. On je savetovao da se ne treba plašiti neuspeha ili neuspešnog pokušaja, već da treba nastaviti da se trudimo i da se ne predajemo. Takođe je istakao da je važno prihvatiti svoje strahove, jer tek kada ih prihvatimo možemo da počnemo da radimo na njihovom prevazilaženju.

Bridžisova predstava je ujedno bila i podstrek da se ne plašimo da budemo svoji i da izrazimo svoje mišljenje, jer samo tako možemo da se razvijamo kao individue i da doprinesemo društvu na pozitivan način.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad