Yunet
 

Politika

Saopštenje Gradskog odbora SNS: Zašto se perjanice “Multikoma” nisu slikale u “Narviku”

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 6. oktobar 2021. •

Saopštenje Gradskog odbora SNS: Zašto se perjanice “Multikoma” nisu slikale u “Narviku”

Ponovo se u našem gradu pojaviše perjanice preduzeća “Multikom” najvećeg lopova u istoriji Srbije, Dragana Đilasa, potpisujući se kao Stranka slobode i pravde.

Znaju građani Kikinde dobro i kod koga su došli! Najbližeg kompanjona Dragana Đilasa, Zorana Mileševića, su sakrili od kamera, kao i Željka Bodrožića, Đilasovog propagandiste, pa su u nedostatku rešenja pred kamere stavili, Miroslava Panića da mrmlja i muca.

Đilasovo kikindsko strašilo građani vrlo dobro znaju, kao glavnog lokalnog tajkuna, čije su džepove u vreme njihove vlasti punili, bez kog nije moglo ni da svane a da on to ne dopusti, čovek koji je od najlepšeg hotela “Narvik”, napravio štenaru, i zgrnuo milione na nikada dovršenoj hladnjači na samom ulazu u grad.

Zašto se tamo Multikomovci nisu slikali? Zašto ne pokazaše narodu kako su sposobni i šta znaju? Nije valjda da se i sami stide?

Nema tog “dana posle” u kom će ovi lopovi imati priliku da pljačkaju ovaj grad i ovu zemlju!

Što ste pljačkali, pljačkali ste, a nadamo se da će doći vreme kada ćete za to i odgovarati, ali ponovo pljačkati nećete.

Srpska napredna stranka se borila i bori se da grad u kom ste se obreli bude grad budućnosti, a ne “kasica prasica” Dragana Đilasa, Zorana Mileševića, i ostalih lopova koji su od naroda i Kikinde samo i jedino otimali.

Gradski odbor Srpske napredne stranke Kikinda

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena