Yunet
 

Sport

Ekipa “MaxBet” pobednik turnira u malom fudbalu “Iđoš 2021”

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 19. avgust 2021. •

Ekipa “MaxBet” pobednik turnira u malom fudbalu “Iđoš 2021”

Pobenik turnira u malom fudbalu “Iđoš 2021” je ekipa “MaxBet”. U finalnoj utakmci oni su savladali ekipu “Mašino plus”. Regularni deo utakmice završen je rezultatom 2:2 da bi ekipa sačinjena od Iđošana i Kikinđana bila bolja u penalima tako da je krajnji rezultat bio 3:2. Prvoplasiranoj ekipi pripala je nagrada od 160.000 dinara.

Ovom događaju prisustvovali su i predsednik Skupštine grada Mladen Bogdan i član Gradskog veća Dragan Pecarski. Bogdan je ovom prilikom istakao da je gradska uprava dala punu podršku ovom sportskom događaju.

Da su ovakvi sadržaj neophodni govori činjenica da je turnir tokom 17 dana trajanja okupio veliki broj gledalaca. Drago mi je što je ponovo zaživeo mali fudbal u Iđošu – rekao je Bogdan.

Član Gradskog veća Dragan Pecarski dodao je da su svi mečevi bili kvalitetni.

U proseku je turnir pratilo oko 200 gledalaca, a ove završne večeri tribine su bile prepune. Mi ćemo nastaviti da poklanjamo našu pažnju svim sportskim manifestacijama u selima – napomenuo je Pecarski.

Drugo mesto i nagrada od 50.000 dinara pripala je ekipi “Mašino plus”, a treće i 30.000 dinara timu “Tisza Automotive”. Pehare su osvojili i najbolji igrač turnira Petru Cvijanoviću iz “MaxBeta” kao i najboljem golmanu Milanu Sovilju iz “Mašino plusa”. U nadmetanju je učestvovalo 11 ekipa.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad