Yunet
 

Sport

U komšijskom derbiju Sloboda slavila protiv Kozare sa 2:1

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 23. avgust 2021. •

U komšijskom derbiju Sloboda slavila protiv Kozare sa 2:1

U 2. kolu Srpske lige Vojvodina OFK Kikinda je u Pančevu sa 1:0 savladala domaćina Dinamo 1945 i tako ostvarila drugu pobedu. Jedini golgeter na utakmici bio je Borislav Ćirić. Posle dva kola klub sa Gradskog stadiona nalazi se na četvrtom mestu sa šest bodova koliko imaju i ostale prve tri ekipe.

U Vojvođanskoj ligi Istok u 2. kolu odigran je komšijski derbi. Kozara iz Banatskog Velikog Sela kao domaćin poražena je sa 2:1 od Slobode iz Novih Kozaraca. Posetioci su imali priliku da gledaju derbi pun naboja odigran u fer i korektnoj atmosferi. Slavili su i fudbaleri ruskoselske Crvene zvezda na gostovanju u Žitištu protiv ekipe Begeja rezultatom 1:0. Na tabeli Sloboda iz Novih Kozaraca sa šest bodova je na drugom mestu, Crvena zvezda iz Ruskog sela je osma sa tri,a Kozara iz Banatskog Velikog Sela je na poslednjem, 16. mestu, bez bodova.

U Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin u 2. kolu kikindski ŽAK je kao domaćin na stadionu Vašarište sa 2:1 savladao klubu ŽFK Banat iz Zrenjanina. Bašaidska Vojvodina je u Srpskoj Crnji poražena sa 4:0 od Budućnosti. Nakovački Polet je sa 3:0 u Sutjeskoj slavio protiv Radničkog, a mokrinski Delija na domaćem terenu odneo je pobedu od 2:1 protv Napretka iz Česterega. Na tabeli Polet je na drugom, a ŽAK je na trećem mestu sa po šest bodova, Delija je 10. sa tri, a Vojvodina je na 15., pretposlednjem, mestu bez bodova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena