Yunet
 

Sport

Predstojećeg vikenda 6. kolo fudbalskog prvenstva

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 17. septembar 2021. •

Predstojećeg vikenda 6. kolo fudbalskog prvenstva

Predstojećeg vikenda u 6. kolu Srpske lige Vojvodina jedini predstavnik OFK Kikinda odlazi u nedelju u Sakule gde igra sa Borcem. Kako je istakao trener Nenad Kovačević u nastavku prvenstva Kikindu očekuje još teži raspored, ali i optimizam s obzirom na pojačanje od dva nova igrača. Na tabeli tim sa Gradskog stadiona zauzima 4. poziciju sa 9 bodova.

U Vojvođanskoj ligi Istok ruskoselska Crvena zvezda u nedelju u 16 sati dočekuje Proleter iz Banatskog Karlovca. Dan ranije u isto vreme Kozara iz Banatskog Velikog Sela domaćin je Vojvodini 1928 iz Perleza. Sloboda iz Novih Kozaraca putuje u Belu Crkvu gde igra sa BAK-om. Sa 11 bodova Sloboda je na 4. mestu, Crvena zvezda je 8. sa 6, a Kozara je na poslednjem 16. mestu sa dva boda.

I u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin na redu je 6. kolo. ŽAK odlazi u Čentu gde igra sa Banatom. Delija iz Mokrina u subotu u 16 časova dočekuje ŽFK Banat iz Zrenjanina. Nakovački Polet je u nedelju u isto vreme domaćin Mladosti iz Banatskog Despotovca, a Vojvodina iz Bašaida odlazi u Aradac na megdan ekipi ASK. Na tabeli ŽAK je sa 13 bodova na liderskoj poziciji, koliko ima i drugoplasirani Polet, Delija je 10 sa 7, a Vojvodina je 14 sa tri boda.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena