Yunet
 

Sport

Makismalan učinak naših klubova u Vojvođanskoj ligi Istok

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 20. septembar 2021. •

Makismalan učinak naših klubova u Vojvođanskoj ligi Istok

U 6. kolu Srpske lige Vojvodina jedini predstavnikn iz našeg grada OFK Kikinda u Sakulama je sa 4:1 pretrpela porazod Borca. Jedini gol za kikindski tim postigao je Dejan Ivanović u 46. minutu. Na tabeli tim sa Gradskog stadiona zauzima 9. poziciju sa 9 bodova.

U Vojvođanskoj ligi Istok ruskoselska Crvena zvezda kao domaćin sa ubedljivih 4:0savladala je Proleter iz Banatskog Karlovca. I Kozara iz Banatskog Velikog Sela na domaćem terenu slavila je sa 2:0 protiv Vojvodine 1928 iz Perleza. Odlični su bili i fudbaleri Slobode iz Novih Kozaraca koji su u Beloj Crkvi sa 4:0 slavili protiv BAK-a. Sa 14 bodova Sloboda je na 3. mestu, Crvena zvezda je 6. sa 9, a Kozara je na 11. mestu sa pet bodova.

I u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin odigranoo je 6. kolo. ŽAK je sa 2:1 u Čentisavladao Banat. Delija iz Mokrina pred domaćom publikom sa 2:o poražen je od ekipe ŽFK Banat iz Zrenjanina. Nakovački Polet kao domaćin sa 4:1 porazio je Mladosti iz Banatskog Despotovca, a Vojvodina iz Bašaida izgubila u Aradcu sa 3:1od ekipe ASK.

Na tabeli Polet je sa 16 bodova je na liderskoj poziciji, koliko ima i drugoplasirani ŽAK, Delija je 13 sa 7, a Vojvodina je 14 sa tri boda.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena