Yunet
 

Sport

Rukometaši “Kikinde Grindex” i fudbaleri Kikinde 1909 slavili

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 4. oktobar 2021. •

Rukometaši “Kikinde Grindex” i fudbaleri Kikinde 1909 slavili

U 8. kolu Srpske lige Vojvodina OFK Kikinda je na svom terenu sa 3:1 savladala je Hajduk 1912 iz Kule. Golove su dali Nebojša Đukić i Stevan Zeljković. Na tabeli tim sa Gradskog stadiona zauzima 9.poziciju sa 12 bodova.

U Vojvođanskoj ligi Istok ruskoselska Crvena zvezda sa 2:1 poražena je u Starčevuod Borca. Kozara iz Banatskog Velikog Sela kao domaćin slavila je sa 2:1 protiv Poleta iz Idvora. Fudbaleri Slobode iz Novih Kozaraca izgubili su u Botošu sa 1:0 od ekipe Omladinac FAM. Sa 17 bodova Sloboda je na 3. mestu, Crvena zvezda je 9. sa 10, a Kozara je na 11. mestu sa 9 bodova.

I u Područnoj fudbalskoj ligi Zrenjanin Igrase 8. kolo. ŽAK je komšijskom derbiju sa Delijom savladan rezultatom 2:0uMokrinu. Nakovački Polet je kao domaćin sa 3:0 slavio protivVojvodineiz Bašaida. U polufinalu KUP-a FSG Kikinda igra se finale u sredu, 6. oktobra. Na stadionu Vašarište sastaju se ŽAKi Polet.Na tabeli Polet je sa 22 boda na liderskoj poziciji, drugoplasirani je ŽAK sa 19, Delija je 10.sa 10, a Vojvodina je 14. sa šestbodova.

Rukometaši „Kikinde Grindex“ u 2. kolu Super B lige u Sportskom centru „Jezero“ sa 39:23 pobedili su beogradski „Voždovac“. Za igrača utakmice proglašen je Balša Stevović iz domaće ekipe koji je postigao osam golova na utakmici.

Rukometašice „Kikinde“u2. kolu Super B lige remizirale su u komšijskom derbiju u Adi protiv ekipe „Halas Jožef” rezultatom 20:20. Novi meč igraju za dve nedelje kada na domaćem terenu dočekuju ekipu iz Zaječara

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena