Yunet
 

Sport

OFK „Kikinda“ na domaćem terenu dočekuje “Teksilac” iz Odžaka

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 29. oktobar 2021. •

OFK „Kikinda“ na domaćem terenu dočekuje “Teksilac” iz Odžaka

FUDBAL: U 12. kolu Srpske lige Vojvodina OFK „Kikinda“ na domaćem terenu dočekuje “Teksilac” iz Odžaka.

U Vojvođanskoj ligi Istok, „Sloboda“ iz Novih Kozaracana stadionu „Ilija Pantelić“ pred domaćom publikom dočekuje “Mladost” iz Omoljice. Iako se radi o timu koji je na sredini tabele, a jasno je da je „Sloboda“ pretendent na Srpsku ligu, pobeda se ne dovodi u pitanje ali je svakako prilika za ljubitelje fudbala da isprate ovaj susret i podrže momke iz Novih Kozaraca, posebno nakon prošlonedeljne fenomenalne igre. Fudbaleri“Kozare“ iz Banatskog Velikog Sela sutra putuju u goste “Slogi” u Plandište, timu bez ijedne pobede nakon 12 odigranih kola. Dve „Crvene zvezde“ sastaće se sutra u Vovjode Stepi, a šanse su statistički na strani ruskoselskog tima. Sve utakmice igraju se sutra u 13.30h.

Mokrinčani sutra gostuju „Vojvodini“ u Novom Miloševu. „Polet“ dočekuje „Budućnost“ iz Srpske Crnje, a „ŽAK“ putuje u goste „Mladosti“ u Lukićevo, te naša dva prvoplasirana tima na tabeli Područne fudbalske lige Zrenjanin mogu da očekuju laganije utakmice. Komšijski susret „Rusande“ i „Vojvodine“ iz Bašaida igra se sutra u Melecima.

„Napredak“ iz Banatske Topole u predstojećem 9.kolu Međuopštinske lige Kikinda Žitištedočekuje „Roham“ iz Srpske Crnje.

RUKOMET: Značajna utakmica očekuje kikindski rukometni klub „Grindex“. Naime, u subotu ih očekuje debri meč u Sivcu, u pitanju je drugoplasirana ekipa “Sivac 69”. U upravi kluba navode da će upravo ovaj susret 6.kola rešiti pitanje jesenjeg prvaka.

Ženski rukometni klub “Kikinda” sutra igra na domaćem terenu. U goste im dolaze devojke iz Prijepolja. Utakmica je zakazana za 17.30 minuta.

KOŠARKA: Košarkaši “Velike Kikinde” nakon četvrtog poraza u Apatinu, u petom kolu Prve regionalne lige Sever B sutra(subota 30.oktobar) u 20 sati na domaćem terenu dočekuju “Vrbas”, ekipu koja ima sve pobede.

Košarkašice Kikinde zabeležile su prvu pobedu prošlog vikenda. Sutra u hali SC Jezero dočekuju “Borču” u 14 sati.

ODBOJKA MUŠKA I ŽENSKA: Muški odbojkaški klub “Kikinda” nakon 2. kola Druge republičke lige Sever ima i dve pobede. Prošlog vikenda su kod kuće ubedljivo pobedili „West“ iz Šida sa sva tri dobijena seta. U trećem kolu u nedelju gostuju u Kuli gde ih očekuje tim”Hajduka”.

I devojke su odigrale do sad dva kola, oba neuspešno. U poslednjoj utakmici protiv tima “Futog” izgubile su 3:1. Posle prvog dobijenog seta domaće igračive su preokrenule igru i dobile sva tri seta. Naredno treće kolo igraju kod kuće ,u nedelju u dvorani “SC Jezero” kada u 16 časova dočekuju novosadski “FOK”.

VATERPOLO: Vaterpolisti ŽAKa-a za sada šestoplasiran tim Prve B lige naredni susret igra naredne nedelje sa beogradskim Košutnjakom.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena