Yunet
 

Sport

Počinje drugi deo fudbalskog prvenstva

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 4. mart 2022. •

Počinje drugi deo fudbalskog prvenstva

Predstojećeg vikenda počinju fudbalska nadmetanja. Jedini predstavnik u Srpskoj ligi Vojvodina OFK Kikinda u 16. kolu odlazi u Adorijan gde se sastaje sa ekipom Tisa. Drugi deo prvenstva Kikinđani počinju na 11. mestu sa 16 bodova.

U 16. kolu Vojvođanske lige Istok u nedelju u 14.30 sati igra se komšijski derbi u Ruskom Selu između Crvene zvezde i novokozaračke Slobode. U isto vreme u subotu Kozara iz Banatskog Velikog Sela domaćin je Omladincu iz Botoša. Na tabeli Sloboda iz Novih Kozaraca je druga sa 32., ruskoselska Crvena zvezda je peta sa 24, dok je Kozara 11. sa 18 bodova.

U 16. kolu Područne fudbalske lige sutra u 14.30 sati Delija iz Mokrina dočekuje Mladost iz Lukićeva. Dan kasnije još jedan derbi ŽAK na stadionu Vašarište domaćin je bašaidskoj Vojvodini. Nakovački Polet putuje u Aradac gde ih očekuje susret sa ekipom ASK. Na tabeli ŽAK je lider sa 37 bodova, a svega bod manje ima drugoplasirani Polet, Delija je na 8. mestu sa 21, a Vojvodina je 15. pretposlednjem mestu sa 12 bodova.

Rukometaši “Kikinde Grindeks” u 14. kolu Super B lige domaćini su u subotu u SC “Jezero” ekipi Vrbas. Sa 23 boda zauzimaju prvo mesto. Rukometašice “Kikinde” putuju u Zaječar gde ih očekuje istoimena ekipa.

Odbojkaši Kikinde u Drugoj ligi „Sever” odlaze u Novi Sad gde igraju sa ekipom “Dunav”. Odbojkašice “Kikinde 0230” na svom terenu dočekuju “Srem” iz Sremske Mitrovice.

Košarkašice “Kikinde” u Prvoj regionalnoj ligi „Sever” odlaze u Beograd gde ih očekuje utakmica sa klubom “Vizura”. U subotu u hali “Jezero” košarkaši “Velike Kikinde” domaćini su Novoj Pazovi.

Vaterpolisti ŽAK-a u Prvoj „B” ligi imaju 10 pobeda i osigurali su plasman u Prvu „A” ligu. Predstojeće kolo igraju sutra u Šapcu gde se sastaju sa “Savom”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena