Yunet
 

Sport

Pobeda za OFK Kikindu u 28. kolu Srpske lige Vojvodina

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 23. maj 2022. •

Pobeda za OFK Kikindu u 28. kolu Srpske lige Vojvodina

U 28. kolu Srpske lige Vojvodina, fudbaleri Kikinde pobedili su drugoplasirani tim Feniks 1995 iz Stare Pazove. Pobedničke golove dali su Zeljković koji je i proglašen igračem utakmice i Ivanović koji je mrežu Feniksa zatresao u 63.minutu. Do kraja prvenstva tim sa gradskog stadiona očekuju još dva susreta, narednog vikenda sa liderom tabele OFK Vršac, a potom dvanaestoplasiranim Proleterom iz Zrenjanina.

U 28. kolu Vojvođanske lige Istok novokozaračka Sloboda je poražena od Vojvodine 1928 iz Perleza(0:1). Velikoselska Kozara je u Vojvode Stepiporažena od tamošnje Crvene Zvezde (2:0). Sa 5:1 BAK je u Beloj Crkvi pobedio naš tim, ruskoselsku Crvenu zvezdu.

U 27. kolu Područne fudbalske lige Delija iz Mokrina izgubio je od Vojvodine iz Novog Miloševa 2:1. Nakovački Polet je zabeležio pobedu protiv Budućnosti iz Srpske Crnje, a nove bodove upisao je i ŽAK koji je na Vašarištu pobedio Mladost iz Lukićeva 2:1.Žak je I dalje lider tabele I za 5 bodova beži nakovačkom Poletu. Delija je na 8. mestu Područne fudbalske lige.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena