Yunet
 

Sport

,,Kikinda Grindex” nastavlja borbu za viši rang takmičenja

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 17. maj 2024. •

,,Kikinda Grindex” nastavlja borbu za viši rang takmičenja

Iako su mnogi očekivali da će rukometaši „Kikinde Grindex” u Lazarevcu obezbediti plasman u viši rang takmičenja, pred timom je sada nova serija utakmica. Kako bi izborili plasman u elitnu ligu, „Grindeksovci” moraju pokazati superiornost nad rivalima u predstojećim mečevima.

-„ Sutra nas očekuje predbaraž, očekivanja su uvek najbolja i da ćemo da pobedimo. Žao nam je što smo na utakmici u Lazarevcu veoma loše ušli u utakmicu, loše smo i odigrali, nismo ispoštovali dogovor iz svlačionice. Očekivanja od sutrašnje utakmice su da damo sve od sebe i da pobedimo,” rekao nam je Savo Bošković, levo krilo „Kikinde Grindex”.

Trener i igrači su svesni izazova koji ih očekuju i ističu da će uložiti maksimalan napor da ostvare zacrtani cilj.

-„Put će biti dugotrajniji u smislu da nas očekuje veći broj utakmica. Nas očekuje utakmica sa ,,Gočom” iz Vrnjačke Banje – to je jedna sasvim dobro popunjena ekipa, mlada ali lično smatram da će nam biti lakše da igramo sa njima nego što je to bio meč sa ,,Kolubarom”. Kada dođete u ovu fazu takmičenja, kada je iza vas 10 meseci i na stotine treninga ne možete da se nadate ničemu drugom osim pobede i prolaza. U slučaju pobede u Pančevu sutra, nas očekuje dvomeč sa desetoplasiranom ekipom iz Arkus lige gde bi u međusobnom skoru, u slučaju da budemo bolji, nakon toga ostvarili plasman u Super ligu, što realno mislim da je moguće. Tu bi nam mogao biti protivnik ili Ub ili ekipa iz Vranja,” dodao je Vladimir Cvijan, trener, MRK ,,Kikinde Grindex”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena