instagram
 
instagram

Comnet

Kompletan OO POKS Bačka Palanka prešao u SNS

TV Novi Bečej • Redakcija TV Novi Bečej • 9. februar 2023. • 18:14 •

Kompletan OO POKS Bačka Palanka prešao u SNS Foto: vojvodinauzivo.rs, Preentscreen YT

BAČKA PALANKA – Branislav Šušnica, jedan od poverenika Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bačka Palanka, održao je konferenciju za novinare i obavestio javnost o prelasku članova POKS-a u Srpsku naprednu stranku, u ovoj opštini.

Šušnica se prvenstveno osvrnuo na najnovija dešavanja u Narodnoj skupštini i napade na predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

“Želeo bih da istaknem da smo svi svedoci dešavanja u Narodnoj skupštini. Cirkusa koji je opozicija napravila i napada na predsednika Republike, Aleksandra Vučića. Videli smo napad lažnih demokrata, lažnih desničara, lažnih patriota, napad onih koji misle da se Kosovo i Metohija brani iz tople beogradske fotelje”, rekao je Šušnica i dodao da Opštinski odbor SNS Bačka Palanka daje punu podršku Vučiću i njegovoj politici mira i stabilnosti.

Prema rečima Steve Karanovića, poverenika Opštinskog odbora POKS Bačka Palanka, dešavanja u Skupštini Srbije pokazala su da je Pokret obnove kraljevine Srbije uništio ideju partije kojoj je pripadao, te da je doneo odluku da podrže politiku Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke i učlane se u tu partiju.

“Kao što je predsednik rekao, ne brani se stranka, zemlja i bilo šta iz beogradskih kafana i sa lažnim patriotizmom. Gledajući predsednika Srbije koji je svojim radom i delima pomogao da se ova naša Srbija razvije, da imamo škole, puteve bolnice i sve ostalo koje smo mi podržavali u zadnjih 10 godina, ne možemo da ostanemo imuni na huliganstvo koje se dogodilo, napade koji su se desili u najvišem Domu naše države. Samim tim, daćemo punu podršku Vučiću i priključićemo se SNS, da zajedno pobedimo huliganstvo i lažne patriote. Pogotovo bih istakao te neke Dveri i Zavetnike, koje je vrh stranke kojoj sam pripadao primio u neke svoje skute, da prave ekscese koji ne priliče toj plemenitoj ideji povratka ustavne monarhije koje smo zastupali sve ove godine. Pomno slušajući predsednika Vučića koliko on ističe da mi u Srbiji moramo sačuvati mir i stabilnost i sav taj napredak. Još jednom ću čvrsto ponoviti da će imati punu podršku članova iz Opštnskog odbora POKS-a, koji će se priključiti radu i učlaniti se u Srpsku naprednu stranku”, zaključio je Karanović.

 

Izvor: vojvodinauzivo.rs

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad