instagram
 
instagram

Društvo

Maksimalna pomoć investitorima, uskoro krpljenje rupa na putevima

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 22. jul 2021. • 15:06 •

Maksimalna pomoć investitorima, uskoro krpljenje rupa na putevima Novi parking kod novog pogona firme "Knott Autoflex" u Novom Miloševu

Lokalna samouprava u Novom Bečeju nastoji da na sve moguće načine privuče potencijalne investitore u novobečejsku opštinu, a jedan od svakako najvažnijih i osnovnih koraka u tom smeru jeste opremanje industrijskih zona. Kako smo izveštavali pre nekoliko meseci, industrijska zona „Jug“ kod Novog Miloševa u tom smislu potpuno je opremljena, dok u njenoj neposrednoj blizini, na prostoru nekadašnjeg „3. oktobra“ od nedavno posluje i novi pogon firme „Knott Autoflex“. Pored ubrzanog procesa izdavanja potrebnih dozvola, postoje i drugi načini da lokalna samouprava animira investitore da za svoje pogone izaberu baš teritoriju opštine Novi Bečej, ističe predsednik opštine, Saša Maksimović. Prema njegovim rečima, jedan takav primer jeste i pomenuta kompanija „Knott Autoflex“ za čiji pogon u Novom Miloševu je opština izgradila i novi parking.

Maksimović najavljuje da će ubrzo uslediti i redovno održavanje lokalnih puteva. Nadzor radova na asfaltiranju i krpljenju udarnih rupa na lokalnim putevima u naseljenim mestima opštine Novi Bečej vrši JP „Urbanizam i putevi“ iz Novog Bečeja, dok će same radove izvoditi zrenjaninska firma „Eko-gradnja“.

Pogledajte video prilog!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad