instagram
 
instagram

Društvo

Održana 12. sednica SO Novi Bečej

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 21. oktobar 2021. • 14:23 •

Održana 12. sednica SO Novi Bečej Skupštinska sala u Novom Bečeju

Odbornici SO Novi Bečej juče su zasedali 12. put, od početka novog saziva, a na dnevnom redu imali su ukupno 14 tačaka. Svakako jedna od najbitnijih bila je ona koja se ticala pristupanja izradi izmena i dopuna Plana detaljne regulacije bloka 115 u Novom Bečeju koja se direktno tiče projekta „Čista Srbija“ u okviru kog će u naredne tri godine biti izgrađena kompletna kanalizacija u naselju Novi Bečej. Podsetimo, realizacija najvećeg dosadašnjeg projekta izgradnje i i rekonstrukcije kanalizacione infrastrukture „Čista Srbija“ zvanično je počela potpisivanjem aneksa ugovora između Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, kineskih investitora i predstavnika četrnaest lokalnih samouprava početkom avgusta ove godine, a podrazumeva izgradnju 26 postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda i oko 700 kilometara nove kanalizacione mreže.

Prema Maksimovićevim rečima, blok 115 predstavlja parcelu koja se nalazi iza „Zastave“ u Novom Bečeju i predviđen je za izgradnju vakuumske stanice za fekalnu kanalizaciju.

Više o ovoj temi saznajte u video prilogu!

Na 12. sednici SO Novi Bečej odbornici su usvojili i Program podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja, zatim Program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta opštine Novi Bečej za 2021. godinu, kao i niz drugih rešenja i odluka koja se odnose na planove i programe javnih preduzeća i ustanova.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad