Društvo

Nastavnice iz Turske u poseti školi „Miloje Čiplić“ u Novom Bečeju

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 4. mart 2022. • 14:01 •

Nastavnice iz Turske u poseti školi „Miloje Čiplić“ u Novom Bečeju Biljana Banjac, Ferda Denis Oskoč, Sema Turktaj i Ema Lenkeš

U sklopu aktivnosti projekta „Duša nauke“ sufinansiranog od strane Erazmus plus programa Evropske unije koji OŠ „Miloje Čiplić“, kao nosilac projekta, do avgusta ove godine sprovodi sa školama iz Turske, Italije, Španije i Velike Britanije, ovih dana realizovana je mobilnost u okviru koje su Novi Bečej i školu domaćina posetile dve nastavnice iz partnerske škole iz Turske. Prilika za razmenu znanja i iskustava je uvek odlična prilika za povećavanje kompetencija, kako nastavnika, tako i učenika, smatra direktorka škole „Miloje Čiplić“, Biljana Banjac.

U Novi Bečej su ovom prilikom došle nastavnica engleskog jezika Ferda Denis Oskoč i Sema Turktaj, zamenica direktora škole u Adani.

Pogledajte video prilog!

Projekat „Duša nauke“ u fokusu ima pristup u obrazovanju koji obuhvata nauku, tehnologiju, inženjerstvo, umetnost i matematiku. Koordinatorka projekta je Ema Lenkeš, nastavnica engleskog jezika u školi „Miloje Čiplić“.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad