Društvo

Popunite anketu o položaju žena u našoj opštini

TV Novi Bečej • Sanja Milenković • 10. mart 2022. • 15:41 •

Popunite anketu o položaju žena u našoj opštini

U cilju izrade akcionog plana za unapređenje rodne ravnopravnosti opštine Novi Bečej, lokalna samouprava poziva građane da popune kratku anketu koja se odnosi na položaj žena u našoj opštini.

Lokalni akcioni plan za unapređenje rodne ravnopravnosti će podrazumavati  ciljeve za unapređenje rodne ravnopravnosti u periodu od 2022-2027. godine, predložene mere, aktivnosti i rokove za realizaciju prioritetnih ciljeva. Proces izrade LAP za unapređenje rodne ravnopravnosti zasnivaće se na identifikovanju potreba i problema, prikupljanju i analizi podataka putem upitnika, analize postojećih dokumenata i rada na terenu, te definisanju najboljeg načina angažovanja kapaciteta svih aktera u zajednici, u planiranju mera za unapređenje rodne ravnopravnosti kao i uspostavljanje mehanizama za sprovođenje, planiranje i praćenje planiranih mera i aktivnosti.

Sredstva za izradu LAP za unapređenje rodne ravnopravnosti obezbeđena su od strane Zavoda za ravnopravnost polova,  potpisivanjem Ugovora o korišćenju bespovratnih sredstava od strane Opštine Novi Bečej i Zavoda za ravnopravnost polova, nakon sprovedenog Javnog konkursa za dodelu bespovratnih sredstava jedinicama lokalnih samouprava sa teritorije APV za finansiranje lokalnih akcionih planova za 2021. godinu.

Anketu možete pronaći na sajtu opštine Novi Bečej i na fejsbuk stranici opštine Novi Bečej.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad