Društvo

Plasman na državno takmičenje iz fizike za Vladimira Nikolića

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 22. mart 2022. • 13:32 •

Plasman na državno takmičenje iz fizike za Vladimira Nikolića Vladimir Nikolić, učenik 7. razreda OŠ "Stančić Milan - Uča"

Vladimir Nikolić, učenik 7. razreda OŠ „Stančić Milan - Uča“ u Kumanu, na nedavno održanom okružnom takmičenju iz fizike u OŠ „Jovan Dučić“ u Kleku, zauzeo je 1. mesto i plasman na državno takmičenje koje će biti organizovano od 8. do 10. aprila u Kraljevu. Pored osvojenog 2. mesta na okružnom takmičenju iz matematike, ovog talentovanog učenika, nakon 1. mesta na opštinskom takmičenju iz hemije očekuje i takmičenje na okružnom nivou iz ovog predmeta 2. aprila.

Kako sam kaže, Vladimir se za državno takmičenje iz fizike osim na osnovnim i dodatnim časovima u školi, priprema i kod kuće, a sa nama deli svoje utiske i objašnjava zašto se odlučio baš za fiziku, upućujući poruku svojim vršnjacima zašto bi trebalo da se odluče za učešće na nekom od takmičenja.

Samo reči hvale za Vladimira ima njegova nastavnica fizike, Branislava Mali, za koju je plasman njenog učenika na državno takmičenje, takođe, potvrda kvalitetnog i predanog rada.

Pogledajte video prilog!

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad