Društvo

Radovi učenika novosadske Škole za dizajn izloženi i u Kumanu

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 5. april 2022. • 14:57 •

Radovi učenika novosadske Škole za dizajn izloženi i u Kumanu Otvaranje izložbe u OŠ "Stančić Milan - Uča" u Kumanu

U holu OŠ „Stančić Milan - Uča“ u Kumanu juče je otvorena izložba radova učenika Škole za dizajn „Bogdan Šuput“ iz Novog Sada. Izložba je prethodno, u okviru manifestacije „Proleće Sime Cucića“, bila izložena i u Banatskom kulturnom centru u Novom Miloševu gde su priliku da je vide imali i učenici tamošnje osnovne škole. Pored svojevrsne promocije Škole za dizajn „Bogdan Šuput“ izložba ima višestruku korist za učenike škole „Stančić Milan - Uča“, smatra direktorka škole, Marija Stančić.

Izložba škole „Bogdan Šuput“ prvenstveno je pravljena za izlaganje u galeriji „Forma“ Udruženja likovnih umetnika primenjenih umetnosti i dizajnera Vojvodine u Novom Sadu, a prikazuje radove učenika svih pet odseka škole koja ima i odeljenje na mađarskom jeziku, ističe profesorka Gabriela Hajzler.

Đorđe Švonja, takođe, profesor u srednjoj školi „Bogdan Šuput“ smatra da su mala mesta uvek bila izvorišta talentovane dece.

Pogledajte video prilog!

U okviru odseka: dizajn grafike, ambalaže, enterijera, tesktila i likovni tehničar, Škola za dizajn „Bogdan Šuput“ nudi visok nivo stručnog obrazovanja putem individualne nastave ili predavanja u malim grupama uz izuzetan profesorski kadar.  Na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu obrazovanja škola „Bogdan Šuput“ osvojila je zlatnu medalju za kvalitet obrazovanja i vaspitanja.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad