instagram
 
instagram

Društvo

Počinje novi javni poziv za sufinansiranje energetske sanacije

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 13. april 2022. • 11:28 •

Počinje novi javni poziv za sufinansiranje energetske sanacije 46. sednica Opštinskog veća opštine Novi Bečej

Na dnevnom redu današnje 46. sednice Opštinskog veća opštine Novi Bečej koja je održana u zgradi Opštinske uprave u Novom Bečeju našlo se ukupno 20 tačaka, od čega se većina odnosila na usvajanje izveštaja rada javnih ustanova i preduzeća za 2021. godinu. Članovi Opštinskog veća danas su, takođe, usvojili i izveštaje o sprovedenim javnim raspravama u postupku donošenja Plana javnog zdravlja opštine Novi Bečej za period od naredne četiri godine, odnosno Programa korišćenja sredstava za zaštitu u unapređenje životne sredine novobečejske opštine u tekućoj godini. Isto tako, doneta je i Odluka o organizaciji i sprovođenju javne rasprave u postupku donošenja ovogodišnjeg Programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Novi Bečej, potvrdio je pomoćnik predsednika opštine Novi Bečej i koordinator stručnog tima za izradu pomenutog programa, Milan Stojšin.

Na održanoj sednici Opštinskog veća doneta su i dva pravilnika koja se tiču novog javnog poziva za sufinansiranje energetske sanacije porodičnih kuća, stanova i stambenih zgrada, istakao je nakon sednice Živa Neatnica, načelnik Odeljenja inspekcijskih službi opštine Novi Bečej, objasnivši dalje korake.

Pogledajte video prilog!

Članovi Opštinskog veća doneli su i Zaključak o davanju saglasnosti Odeljenju za finansije i privredu o zaključenju ugovora o realizaciji kapitalnog projekta „Izgradnje zatvorenog bazena u Novom Bečeju“.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad