instagram
 
instagram

Društvo

BIOSKOP: Projekcije za decu i odrasle u Domu kulture

TV Novi Bečej • Sanja Milenković • 14. april 2022. • 12:59 •

BIOSKOP: Projekcije za decu i odrasle u Domu kulture

U petak, 15. aprila, u terminu od 16 časova, u Sali Doma kulture opštine Novi Bečej pogledajte sinhronizovani crtani film „Pocrvenela panda“, priču o samouverenoj trinaestogodišnjakinji Mej LI rastrzanoj između toga da bude poslušna ćerka i svoje ni malo prijatne adolescencije koja sa sobom nosi neprilagođenost. Kao da promene u njenim interesovanjima, vezama i telu nisu dovoljne, već kada god se previše uzbudi, što je za tinejdžera praktično - UVEK, ona se pretvori u ogromnu crvenu pandu!

Nešto kasnije, sa početkom u 18 časova sledi porodični film „Leto kada sam naučila da letim“, nežna priča o odrastanju i pomirenju, reditelja Radivoja Andrića. Radnja prati dvanaestogodišnju Sofiju koja mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom i luckastom baba-tetkom Luce. Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je ‘pakao’, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne.


Od 20 časova, uslediće projekcija za nešto stariju publiku pod nazivom „Hoću muža“, rediteljke Sonje Karpunine. Ovo romantično filmsko ostvarenje govori o novinarki i TV voditeljski Ljubi čiji život savršeno teče uz usoešnog i bogatog verenika Roberta. Taj plan odlazi dođavola kad Ljubin mobilni prestane da radi pa ona zatraži da poziv obavi s telefona slučajnog prolaznika. To je Sergej, čiji je život do tada takođe proticao mirno i odmereno, a ovaj susret će pokrenuti seriju događaja koji će u potpunosti promeniti Ljubin i Sergejev život, a i njih same.

Cena karte po projekciji iznosi 350 dinara.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena