Društvo

Odbornici SO Novi Bečej usvojili rebalans budžeta

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 30. maj 2022. • 14:34 •

Odbornici SO Novi Bečej usvojili rebalans budžeta 17. sednica SO Novi Bečej

Na 17. sednici Skupštine opštine Novi Bečej odbornici su odlučivali o ukupno 20 tačaka na dnevnom redu, među kojima je najvažnija bila ona koja se ticala izmena i dopuna Odluke o budžetu opštine Novi Bečej za tekuću godinu, odnosno takozvanog rebalansa budžeta. Čega se sve dotiče ova odluka koja je usvojena jednoglasno, predsednik opštine Novi Bečej, Saša Maksimović objasnio je nakon završene sednice.

Pogledajte video prilog!

Odbornici SO Novi Bečej ovom prilikom doneli su i odluku o usvajanju Plana javnog zdravlja opštine Novi Bečej za period od 2022. do 2026. godine, odnosno Program monitoringa životne sredine na teritoriji novobečejske opštine za 2022., 2023. i 2024. godinu.

Takođe, na 17. sednici SO doneto je rešenje o reizboru Ranka Janjića na funkciju direktora Sportsko-rekreativnog centra „Jedinstvo“ u Novom Bečeju na period od četiri godine, kao i rešenje o imenovanju vršioca dužnosti direktora Doma kulture opštine Novi Bečej. Na ovu funkciju izabrana je Marina Cvejin, diplomirani filozof iz Novog Bečeja na period od šest meseci. Isto tako, za novog člana Opštinskog veća opštine Novi Bečej zaduženog za turizam i ugostiteljstvo izabran je Duško Arsenov iz Novog Miloševa, potvrdio je Saša Maksimović.

Na održanoj sednici doneta su i rešenja o konstatovanju prestanka mandata, odnosno imenovanju članova školskih odbora svih šest škola na teritoriji opštine Novi Bečej.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad