instagram
 
instagram

Društvo

Odobrena sredstva za investiciono održavanje svlačionica u SRC „Jedinstvo“

TV Novi Bečej • Sanja Milenković • 7. jun 2022. • 14:47 •

Odobrena sredstva za investiciono održavanje svlačionica u SRC „Jedinstvo“ Izvor: Biro za odnose sa javnošću Vlade AP Vojvodine

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović uručio je danas ugovore predstavnicima lokalnih samouprava, škola i sportskih centara za finansiranje 38 projekata u oblasti izgradnje, održavanja i opremanja sportskih objekata u AP Vojvodini, za šta je izdvojeno 120 miliona dinara.

Realizacijom tih projekata unapređuje se školska sportska infrastruktura, javni sportski tereni i centri dostupni svim građanima, kao i trenažni centri namenjeni vrhunskim sportistima.

Predsednik Mirović podsetio je na to da je formiranjem Pokrajinske vlade 2016. godine, pri Pokrajinskom sekretarijatu za sport i omladinu, formiran Sektor za upravljanje infrastrukturnim projektima, čija je nadležnost razvoj sportske infrastrukture.

„Od 2016. godine do danas putem ovih javnih konkursa u sportsku infrastrukturu uloženo je gotovo 730 miliona dinara za 422 projekta. Iz godine u godinu sredstva za ove namene su sve veća, jer želimo da pored velikih gradova, koji su bili i ostali sportski centri, i u manjim sredinama stvorimo uslove za razvoj sporta unapređenjem sportske infrastrukture“, izjavio je predsednik Mirović.

Između ostalog, sredstva su odobrena i za investiciono održavanje svlačionica u Sportsko-rekreativnom centru „Jedinstvo“ u Novom Bečeju.

Događaju je prisustvovao i pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena