instagram
 
instagram

Društvo

Donacija za opremanje učionice i fiskulturne sale

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 29. septembar 2022. • 12:26 •

Donacija za opremanje učionice i fiskulturne sale Fiskulturna sala OŠ \"Dositej Obradović\" u Bočaru

Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ u Bočaru nedavno odobrena su sredstva za realizaciju dva projekta opremanja škole, nameštajem i rekvizitima. Naime, škola je, najpre, od Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dobila sredstva za opremanje nove fiskulturne sale za koju se, nakon završetka potrebne dokumentacije, nadaju da će uskoro biti na raspolaganju, pre svega, učenicima škole. Direktorka škole Dragana Karanović posebno se osvrnula na obezbeđene rekvizite i opremu: Škola je za opremanje nove fiskulturne sale obezbedila sredstva u iznosu od 200 hiljada dinara. Sredstva su odobrena u okviru javnog konkursa za finansiranje posebnog programa za afirmaciju školskog i univerzitetskog sporta u AP Vojvodini. Dobijena sredstva su nam omogućila da salu opremimo rukometnim golovima, odbojkaškom konstrukcijom, klupama za svlačionice, a dobili smo i pet rukometnih lopti.

Škola u Bočaru nedavno je dobila sredstva i od Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice za opremanje učionice namenje đacima prvog razreda.
 

Tekst je objavljen u okviru projekta „Kroz Novi Bečej“ koji je sufinansiran iz budžeta opštine Novi Bečej. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena