instagram
 
instagram

Društvo

Radionica „Igrom do osmeha“

TV Novi Bečej • Sanja Milenković • 6. oktobar 2022. • 14:38 •

Radionica „Igrom do osmeha“

Udruženje građana „Samopouzdanje“, kao i prethodne dve godine, u okviru Dečije nedelje organizovalo je dvodnevnu radionicu namenjenu deci sa smetnjama u razvoju koja je ovoga puta ponela naziv „Igrom do osmeha“, a u kojoj je učešće uzelo 15 učenika Osnovnih škola „Josif Marinković“ i „Miloje Čiplić“ iz Novog Bečeja. Radionica je osmišljena kroz projekat podržan od strane lokalne samouprave, a sproveli su ga članovi udruženja, psiholog Stefan Kišmarton, u saradnji sa pedagoškinjom Biljanom Vrešćak iz novobečejskog Centra za socijalni rad.

Prvi dan smo zamislili u bojama jeseni. Deca su skupila lišće, pravila od njega neke figure i lepila na papir i dobili slike, a ujedno se edukovali o tome šta se radi sa drvećem u jesen, koja su listopadna, koja ne, a tema drugog dana bile su pčele. Deca su učila koje su domaće, a koje divlje pčele, šta one rade leti, a šta u jesen, kako se pripremaju za zimu, koji je produkt pčele, kako im izgledaju košnice i slično. Smatram da je to pogođena tema jer su deca to vrlo dobro prihvatila i vidimo da je osmeh na njihovom licu potvrda da smo sve to na jedan zabavan način soproveli, zaključio je Dragan Čiča, predsednik Udruženja građana „Samopouzdanje“.
 

Tekst je objavljen u okviru projekta „Kroz Novi Bečej“ koji je sufinansiran iz budžeta opštine Novi Bečej. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Novobečejske vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad