Društvo

Najbolji poklon za slavu: Istražili smo za vas poklone kojim ćete oduševiti najmilije

TV Novi Bečej • Redakcija TV Novi Bečej • 28. novembar 2022. • 20:27 •

Najbolji poklon za slavu: Istražili smo za vas poklone kojim ćete oduševiti najmilije Foto: Akademska rakija

Bliži se period praznika, koje obeležavamo u krugu prijatelja i porodice. Ako i vi volite da iznenadite svoje voljene, sigurno ste se našli u dilemi, šta bi bio najbolji poklon. Nešto što je jedinstveno. Nešto što će oduševiti. Poklon zbog kog će sve oči biti uprte u vas. Poklon kojim ćete pokazati koliko vam je stalo.

Proteklih godina sam devojci i kumi kupovao cveće, parfeme i koje kakve krpice. Ali ove godine sam odlučio da bude nešto originalno. Gledao sam one napravljene poklon pakete, gde su obično neka komercijalna pića i čokoladice koje mogu da se nađu i u običnim marketima. Lepo to izgleda, ali ja sam za njih hteo nešto posebno. 

Da li vam se učinilo da su pametni telefoni počeli da čitaju naše misli? Da pričate o nečemu i da vam nakon određenog vremena iskoči reklama?

To sam i ja pomislio, jer dok sam razmišljao o poklonu, iskočila mi je reklama za džin koji menja boju. Džin je tamno plave boje i kada se doda tonik, momentalno menja boju u roze. Pomislio sam da je neka hemija, ali se ispostavilo da je sve prirodno, da je to od nekog cveta koji na osnovu Ph vrednosti menja boju.

Budući da njih dve obožavaju džin i još ova fora da menja boju, znao sam da će im se svideti. Kliknuo sam na reklamu i na tom sajtu sam pronašao da imaju i svoje rakije. Tako sam došao na ideju da uzmem sve na jednom mestu i kupim rakiju kao poklon za slavu svom bratu koji slavi Aranđelovdan.

Do sada sam nosio neka strana pića, ali ima li boljeg poklona od tradicionalne srpske rakije?

Pogledao sam njihov sajt i uporedio sa ostalim rakijama poznatijih brendova poput Zarić, Premijer i drugih destilerija, ali ono što mi je zapalo za oko je to da imaju mogućnost personalizacije, tj. imaju kaligrafa koji svaku kutiju ispiše kaligrafskim pismom i napiše posvetu onako kako vi želite.

Razmišljam, ok ambalaza im je vrhunska, ali obzirom da nisam čuo za Akademsku rakiju pre reklame na Instagramu, morao sam još malo da istražim kakvi su komentari za njihove proizvode.

Tada sam naleteo na sajt rakijauglavnom koji je usko specijalizovan za ocenjivanje kvaliteta rakija sa naših prostora. Rakiju ocenjiju stručni poznavaoci i daju im ocene od 0-100. Ispostavilo se da je Zlatna dunja, koju pravi Akademska rakija, najbolje ocenjena rakija od dunje na tom sajtu.

To mi je bilo dovoljno, poručio sam preko sajta poslao im tekst posvete koji sam želeo da piše na kutiji i u roku od dva dana doneli su mi porudžbinu na adresu. 

Ni dostavu nisam platio, jer je za Novosađane dostava besplatna.

To je bilo moje prvo pozitivno iskustvo sa odabirom poklona, jer nisam potrošio puno vremena, a znam da ću ih ovim poklonima oduševiti.

Ako ste se našli u sličnoj situaciji ostaviću vam link sajta  ( www.akademskarakija.rs ) da pogledate šta sve imaju.

Izvor: 24sedam.rs

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad