instagram
 
instagram

Društvo

Konkurs "100 uspešnih poslovnih žena" otvoren do 8. aprila

TV Novi Bečej • Sanja Milenković • 10. mart 2023. • 09:31 •

Konkurs

Sa ciljem osnaživanja i promocije ženskog preduzetništva širom naše zemlje, Pošta Srbije drugu godinu zaredom organizuje nacionalni nagradni konkurs  pod nazivom "100 uspešnih poslovnih žena",namenjen osnivačicama i zakonskim zastupnicama malih preduzeća i udruženja u ruralnim područjima i ostalim negradskim sredinama sa teritorije cele Srbije.

Po oceni stručne Komisije, za 100 najboljih kandidatkinja Pošta Srbije obezbediće nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Pored predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, biti predstavljene i na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na društvenim mrežama i Youtube kanalu, čime će njihovi biznisi postati vidljiviji i bolje pozicionirani na nacionalnom tržištu roba i usluga.

Konkurs je otvoren 8. marta i trajaće do 8. aprila, a više informacija možete pronaći na internet adresi http://preduzetnice.posta.rs, dok je za dodatna pitanja na raspolaganju imejl adresa konkurspreduzetnice@posta.rs.
 

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad