instagram
 
instagram

Društvo

Plesni spektakl „Dance now” u Novom Bečeju nastavio tradiciju

TV Novi Bečej • Danilo Gurjanov • 26. februar 2024. • 13:38 •

Plesni spektakl „Dance now” u Novom Bečeju nastavio tradiciju

U sportskoj hali u Novom Bečeju proteklog vikenda održan je još jedan Festival igre za decu i omladinu „Dance now“ koji je ove godine okupio oko 800 učesnika različitih starosnih i plesnih kategorija. Festival igre „Dance now“ u Novom Bečeju uspešno se organizuje od 2016. godine. Prema rečima jedne od organizatorki Festivala, Jasmine Poštin, Novi Bečej je već tradicionalno dobar domaćin, a za ponos organizatorima jeste što iz godine u godinu festival okuplja sve više plesača iz čitavog okruženja. Kao i ranije i ove godine na Festivalu „Dance now“ nastupili su učesnici u rasponu od 3 godine u takozvanoj kategoriji „bebe“, ali i seniori koji imaju preko 30 godina, što festival čini raznovrsnim i zanimljivim, istakla je ovom prilikom Jasmina Poštin.

„Barre ballet body studio” iz Novog Bečeja i Zrenjanina i ove godine nastupio je na Festivalu igre „Dance now“ u Novom Bečeju osvojivši prva mesta u kategorijama “bebe”, “mini” i “deca” u disciplinama moderan balet, lyrical dance i acro dance, dok su koreografije “Word up” i “Abba” osvojile specijalne nagrade u vidu besplatne kotizacije za učešće na takmičenju u Parizu.

Među učesnicima na ovogodišnjem takmičenju “Dance now” u Novom Bečeju našla se i Plesna grupa “Vesele zvezdice” iz Srbobrana koju predvodi koreograf Tatjana Vujanić. Ona se kratko osvrnula na značaj ovakvih takmičenja i nastupa.

Pogledajte video prilog!

“Dance now” predstavlja jednu od najvećih plesnih organizacija, ne samo u Srbiji, već i šire, koja tokom godine organizuje i do 30 plesnih takmičenja u zemlji, ali i u inostranstvu, u gradovima poput Pariza, Praga, Beča,  Istanbula i drugih.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Budi human - Helena