Izbori 2022

Mirović: Vučić - jedini dostojan da vodi Srbiju u vremenu pred nama

TV Novi Bečej • Redakcija TV Novi Bečej • 31. mart 2022. • 13:32 •

Mirović: Vučić - jedini dostojan da vodi Srbiju u vremenu pred nama Foto: Pokrajinska vlada

Dela govore i dela raspaljuju i veru i nadu i jasan plan i san koji zajedno sanjamo sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, koji je sposoban da nas vodi još dalje u budućnost. Zato želimo da se izborimo za pobedu i nove uspehe, za čast svih nas, za zajedništvo svih širom naše zemlje. Ugledan i sposoban da stoji rame uz rame sa najvećim liderima sveta, ponosan jer predvodi Srbiju koja ima čime da se pohvali i koja će se tek hvaliti svojim uspesima, za koje daje celog sebe, izjavio je član Predsedništva Srpske napredne stranke Igor Mirović.

Izbor za predsednika, kako je rekao, važan je simbol i čvrst temelj naše zajedničke borbe za bolju i uspešniju Srbiju.

- Povezuje nas isti plan i isti san – san koji sanjamo i živimo već nekoliko godina, san i java o uspešnoj Srbiji, o jakoj ekonomiji, o našoj zemlji – koja pred našim očima jača i razvija se kao nikada do sada u poslednjih 40 godina - rekao je Mirović.

Prema njegovim rečima, kada uđete u budućnost, u brzi voz, danas od Beograda do Novog Sada, sutra do Subotice, Budima i Pešte, njegovo će ime biti zajedno sa vašim imenima odsjaj iz vojvođanske ravnice i sa fruškogorskih bregova. Vaša imena, imena hrabrih i odgovornih ljudi, videće se u svakom uspehu naše zemlje – u svakoj novoj školi, u novim fabrikama, u svakom kilometru puta – u boljoj Srbiji, koju ćemo ostaviti svojoj deci. I iznad svega – u Srbiji zajedništva i mira, koju ćemo složno graditi u narednim godinama.

- Zajedno možemo i moramo sve jer niko drugi osim predsednika Aleksandra Vučića nema ni ideju ni politiku ni plan ni ljude doorasle izazovima vremena u kojem živimo. Kada se kaže Vučić, misli se na snažnu volju, znanje, istinu, misli se na Srbiju i njenu sreću. Svedočim da je dostojan vremena pred nama. Budućnost traži i vas i vašu odluku da date podršku predsedniku Aleksandru Vučiću - naglasio je Mirović.

Preporučujemo još …


Novobečejske vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

NOVI BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Nedeljni pregled vesti

TV Novi Bečej

Nedeljni pregled vesti

Novobečejska događanja

TV Novi Bečej

Novobečejska događanja

Iz mog ugla

TV Novi Bečej

Iz mog ugla

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija

Sport - Novi Bečej

TV Novi Bečej

Sport - Novi Bečej
Media Info Centar
Institut HIB
Privredna akademija Novi Sad